ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Още две седмици работят по “чадъра” над Семерджиев

Иван Демерджиев

Служебният министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев обяви, че по случая с полицейския чадър над Георги Семерджиев са образувани 44 дисциплинарни производства.

На Георги Семерджиев са повдигнати четири обвинения – за катастрофата на 5 юли на бул. "Черни връх", при която загинаха две млади жени, за шофиране след употреба на наркотици, за използване на фалшива шофьорска книжка и за притежание на наркотици.

В рамките на една-две седмици ще приключат всички проверки и резултатите ще бъдат обявени, обясни министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, като уточни че дисциплинарните производства по случая са образувани на три пъти.

На провинилите се служители ще бъдат наложени различни по вид и тежест наказания.

По отношение на строителството на АМ "Тракия" той подчерта, че резултатите са готови и следващата седмица ще бъдат представени. По думите му във всяко едно от нивата на настилката има вложени некачествени материали."

Служебният министър коментира и продължаващото разследване на инцидента в Бургас, при който загинаха двама полицаи. Той призна, че съжалява, че е платена толкова висока цена и че резултатите по проверката са изключително неприятни. Но в същото време добави, че има и нещо позитивно – наблюдава се коренна промяна в тактиката за справяне с нелегалните мигранти. Има изградени нови КПП-та и повече от месец не е влизал автомобил с мигранти в Бургас. В крайморския град се провежда и изключително сериозно обучение на полицаите.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *