ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

От „Продължаваме промяната“ с позиция за условията на Борисов

Пресконференция на ПП

„Необяснимо защо, г-н Борисов през последните седем месеца държеше 59-те си депутати като слуги на всички действия, с които да бъде всячески препъната съдебната реформа в България“. Това пише в позиция на „Продължаваме промяната“, предоставена на БТВ.

По-рано през деня лидерът на опозицията Бойко Борисов постави шест условия към ПП с предложение за следизборна коалиция.

Борисов изброи шест приоритета на партията, които биха могли да доведат до следизборна коалиция в следващото Народно събрание. От думите му стана ясно, че отправя послания към "Продължаваме промяната".

Шестте приоритета са – закон за 100% диверсификация на доставките на газ от "Газпром" и дългосрочен договор за доставки на втечнен газ, таван на цените на горивата от 2,70 лева, договор със САЩ за доставка на още осем изтребителя Ф-16 блок 70, диверсификация на доставките на руско ядрено гориво и мощности, край на "издевателствата", по думите на Борисов, с цената на тока и съдебна реформа.

„Не пипайте организираната престъпност – ще настане хаос“, даже каза Дани Каназирева от ГЕРБ. „Хаосът“ е например г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ зад депутатски имунитети, докато не им се повдигнат обвинения по висящите им производства в прокуратурата“, допълват от ПП.

Те казват още, че едва след като България има свободна и независима прокуратура с ясно понесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *