ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

От “Възраждане” дали на ГЕРБ записа с ДБ

Бойко Борисов

От "Възраждане" дали на ГЕРБ записа от закритото заседание на "Демократична България" в парламента, който беше разпространен и в интернет. Това стана ясно от изявление на лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. "Новата антикорупционна комисия е за управляващите "бухалка" и спорът е дали може още един да се хване за нея", каза Борисов на среща с партийния актив и симпатизанти на ГЕРБ в Перник.

Борисов не е възнамерявал да коментира изтеклия запис, ако отново не бил направен опит да изкарат виновни него и ГЕРБ. "При Цветанка Ризова ексклузивно отиде Атанас Атанасов и бях сигурен, че ще отиде и ще каже: "ГЕРБ и Борисов са виновни", а то всъщност на нас ни го дадоха колегите от "Възраждане", които си го снимат там на живо. Сега Томислав ми каза преди малко, че Христо Иванов казал по радиото, че пропагандата на ГЕРБ ги атакува. Абе не бе, Христо, бе! Има народна приказка: "Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи". Ние нищо не сме направили! Ние само се възмутихме и то не на друго, а за свободата на медиите. Значи, Христо Иванов има силата да трие от сайтовете на независимите уж медии. За тях не е проблем да говорят за орган, който да бъде най-силната теза за върховенството на закона, която издига, който всъщност те самите галено го наричат "бухалка", посочи председателят на ГЕРБ.

Според него грешката на управляващите е, че се опитвали да лъжат хората. Експремиерът добави, че по време на управлението на ГЕРБ за председател на Комисията за енергийно и водно регулиране е бил назначен бивш депутат от "Демократична България", за да може той да е максимално неутрален. Настоявахме подобен човек да остане на регулатора, но те за да покажат своята арогантност отказаха, въпреки нашите предупреждения, че това момче (Станислав Трифонов – бел. ред.) не става", изтъкна Борисов. "Управляващите сега са точно като болшевиките. Мислят, че те винаги са прави и всеки, който е срещу тях се превръща във враг. Не искат да имат правителство, те искат само постове и кресла", заяви още той.

"В лудниците най-трудно се пазят самоубийците, защото нищо не може да ги спре. Да искаш избори сега и да искаш да управляваш сега е точно такова нещо. Държавата е тотално счупена и надеждата, че тя може да се оправи в следващите шест месеца я няма", посочи председателят на ГЕРБ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *