ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Откриха коктейл наркотици в теста на 20-годишна шофьорка от Шумен

дрегер

Шумен вече не е център на просветата, както пееш Тодор Колев. Градът би могъл да влезе в световния информационен обмен за това, че 20-годишна шуменка бе хваната да шофира след употреба на коктейл от наркотици – кокаин, канабис и амфетамин. Екип на пътна полиция спрял водач на автомобил "Ауди А5" с варненска регистрация на бул." Ришки проход" към 2:50 часа тази нощ. Зад волана седяла 20-годишна шуменка. С нея пътувал и 21-годишен младеж. Жената била тествана за употреба на наркотични вещества или техни аналози.

Тогава дошъл моментът на изненадата – пробата била положителна за кокаин, канабис и метамфетамин. Надрусаната тарикатка обаче отказала да даде кръвна проба за анализ, както правят всички, които имат опит с дрогата зад волана. 

При претърсване в автомобила е намерен полиетиленов плик с бучки бяло вещество, зелена кутийка със суха тревна маса и три полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, по данни на жената – амфетамин. В обитавано от нея жилище са намерени още три пликчета с бяло прахообразно вещество. Те са иззети и ще бъдат лабораторно изследвани. 

Двамата са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен, жената – за управление след употреба на наркотични вещества, а 21-годишният мъж – за държане на наркотични вещества. Образувано е досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *