ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Петицията, осъждаща рашковщината, е допусната за разглеждане в ЕП

Парламент

Сигналът на ДПС за незаконни действия на МВР по време на предсрочните парламентарни избори миналата година, е допуснат за разглеждане в Европейския парламент. Това съобщи председателят на движението Мустафа Карадайъ.

"Петицията, осъждаща рашковщината по време на изборите, внесена от нашия младежки председател в Община Айтос Бехчет Емурлов в Комисията по петициите в Европейския парламент, е допусната за разглеждане", похвали се лидерът на ДПС.

Карадайъ съобщи още, че ДПС са изпратили възражения до ключови фигури в Европейския парламент и в Европейската комисия срещу доклад на неправителствена организация за медийната среда в България.

Според тях представената информация е тенденциозна и невярна, тъй като в доклада 53 пъти се споменавало името на Делян Пеевски изцяло в негативен аспект, въпреки че депутатът вече не притежава медии.

Мустафа Карадайъ коментира и обвиненията на Корнелия Нинова за участие на ДПС в "заговор" за сваляне на правителството на Кирил Петков.

"За кафявото отзад на някои хора – мисля, че други не са виновни, да се погледнат в огледалото. Благодаря ви“, беше лаконичен лидерът на ДПС.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *