ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

ПП: Меморандумът с Gеmcorp е прекратен и темата е затворена

Парламент "Продължаваме промяната" и  "Да България"

Меморандумът с Gеmcorp е прекратен отдавна и темата е затворена, без абсолютно никакви последствия за държавата, се казва в позиция на „Продължаваме Промяната“ (ПП), изпратена до медиите във връзка с твърдения на партия ГЕРБ от по-рано днес. 

Според ПП повдигането на темата е опит за отклоняване на вниманието от истински важни за хората теми, по които Народното събрание трябва да работи.

След скоростните промени в Изборния кодекс, днешният опит да се произведе скандал около куха тема, след което отново да се говори за хартиената бюлетина, е поредният знак, че Борисов тласка страната към нови предсрочни избори и вече се готви усилено за тях, се казва в позицията на „Продължаваме Промяната“.

По-рано днес на пресконференция от ГЕРБ обявиха, че разполагат с документи, според които меморандумът между държавата и фирмата "Gemcorp" не е прекратен. Депутатът от ГЕРБ-СДС Десислава Трифонова разказа, че разполага с документи, които потвърждават тези твърдения. От партията ще искат създаването на временна парламентарна комисия по случая с "Gemcorp".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *