ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

След година и половина мачкане – ГЕРБ с най-голямо доверие

Парламент 47 народно събрание Тома Биков

Успех за партия ГЕРБ е, че не се е радикализирала и продължи да бъде отворена формация. Защото всяка радикализация води до маргинализация.

Това коментира Тома Биков от ГЕРБ в ефира на БНР. Той изрази задоволство, че независимо, че партията му била мачкана от противниците на ГЕРБ в продължение на година и половина, тя успяла да спечели най-голямото доверие на избирателите.

Сега обаче Биков осъзнава, че партиите трябва да положат усилие и да започнат да си говорят. По думите му между партиите има теми за разговор. От ГЕРБ предлагат формата за него, но ако другите партии не го харесват, те могат да предложат и друг. Първите теми ще са свързани с проевропейското и антикризисното управление на България.

Според Биков ако политиците не са в състояние да започнат да си говорят, то това би означавало да продължат да затъват в кризата.

Той е категоричен и че нов предсрочен вот би изиграл ролята на капката, която да прелее чашата и да доведе до разпадане на българската политическа система.

Политическата криза има правила и тя може да бъде решена по неудобен за политическите лидери начин – с правене на жертви и поставяне на обществения интерес над личния и над партийния, обърна внимание Тома Биков.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *