ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Стефан Янев определи резултатите като добри

стефан янев

Като добри определи резултатите на партия "Български възход" на предсрочния парламентарен вот председателят ѝ Стефан Янев. Той благодари на всички представители на коалицията, на симпатизантите на партията и излезлите да гласуват.

"Още в началото казахме, че влизаме в тази кампания от движение – с възможности да направим най-доброто, така че нашите членове и симпатизанти да бъдат удовлетворени, че сме в изборите. Друг е въпросът, че нямахме достатъчно време. И, разбира се, един друг елемент – ние направихме най-евтината кампания", добави той, цитиран от NOVA.

"На базата на организацията, която се прави от движение, на база това, че нямаме достатъчно възможности да използваме пълния капацитет, който бихме могли да разгърнем, резултатите са добри", е мнението на Янев. 

Той подчерта, че основното задължение на всички партии, представени в парламента, е да взаимодействат. "Ние сме там, за да можем да работим. Основната задача пред всички партии е да направят необходимото да излъчат мнозинство и кабинет”, каза още Янев.

Партия "Български възход" обаче най-вероятно няма да влезе в парламента, показват публикуваните до момента екзит полове от социологическите агенции.

Според "Алфа рисърч" партията получава 2,9% от подадените гласове, според "Маркет линкс" и "Тренд" – 3,6 на сто. Единствени "Галъп" я поставят на прага на парламента с точно 4,0 процента.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *