ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Тошко Йорданов: БСП постъпи правилно

Парламент Тошко Йорданов

БСП дълго време си затваряше очите за своеволните и грешни решения на Кирил Петков. Такъв коментар направи председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов след изявлението на Корнелия Нинова.

"Да, радвам се, че БСП постъпват правилно. Това е истината. Кирил Петков не става за премиер. Той не става за човек с власт, защото Кирил Петков, ще се повторя, е Бойко Борисов с диплома от Харвард. Абсолютно същия отвратителен диктаторски манталитет – това е", каза той.

Йорданов заяви, че преговорите за съставяне на правителство в рамките на този парламент са напълно възможни, ако Кирил Петков и Асен Василев не са част от него.

"БСП днес разбраха това, което говорим от 1 месец. Дълго време си затваряха очите за Кирил Петков. Но радвам се, че БСП постъпват правилно. Кирил Петков го няма. Сега е хубаво и Асен Василев да не бъде в следващия кабинет", заяви пред журналисти в кулоарите на НС председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. 

Той отбеляза, че не може да врачува какви са шансовете за съставяне на правителство в рамките на този парламент. „Питайте Настимир Ананиев. Той ги разбира тия работи. Не говоря напред. Казвам само, че това вече е малко по-нормално поведение“, допълни Йорданов.

„Когато има по-нормална диалогичност и хора, които се надяваме да не присъстват повече в политическия живот по принцип, има шансове за всичко в името на това българското общество да е спокойно. Моят коментар за случващото се в последните минути ще е много кратък: ние нали ви казахме“, каза от своя страна Станислав Балабанов от ИТН.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *