ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Този парламент няма как да роди правителство и това беше ясно

Николай Хаджигенов

"Бойко Борисов казва и прави всичко с единствената цел да оцелее и в днешния ден. … Той трябва да бъде разследван, съден и в затвора. Както и Делян Пеевски – мислите ли, че на него му се седи на първия ред (в пленарната зала – б.р.) – не! На политиците в последните 2 години не им стиска да направят това. На единици, на които им стиска, не знаят как да го направят. Единственото нещо, което им хрумна, е да задържат Борисов. Т.е. направиха това, което правеше Борисов, той решаваше кой да бъде арестуван, дали да живее, дали ще има бизнес, имущество и т.н. Те направиха същото нещо и после се чудят защо резултатите са такива. … Борисов не се превърна в диктатор за един ден. Сегашните бледи копия на Бойко Борисов вдругиден ще бъдат Борисов, т.е. диктатори. Това е ясно отсега. Затова в демократичните и правови държави подобно поведение не се допуска".

Коментара направи пред БНР адвокат Николай Хаджигенов от "Ние идваме".

"Няма как да правиш глупости от типа "Борисов" и да очакваш различен резултат. Просто ПП и ДБ са по-меки и по-образовани", посочи той. 

"Парламентарната република е важна, защото, когато един човек е начело на държавата, той веднага се превръща в диктатор. Виждаме сега Румен Радев колко става опасен. Той от самото начало имаше такива забежки, но някак мина метър, докато не започна войната на Русия в Украйна. Сега става ясно колко е опасен подобен режим в страна като България", допълни адвокатът.

По думите на Хаджигенов това, което наблюдаваме в 48-ото Народно събрание, показва не просто, че политическите формации са се скарали, а че не са в състояние да произведат нещо.

"Този парламент няма как да роди правителство и това беше ясно. … Българските граждани имат очаквания, но те са твърде завишени за тези политици, те на могат да родят нищо друго, освен това. Ако можеха, щяха да го направят. Те все още са водени от личен и партиен егоизъм и резултатът може да бъде само това, нищо друго!", заяви Николай Хаджигенов. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *