ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Всички ще се скрият зад широкия гръб на ген. Янев

Проф. Иво Христов

"Излъченото като резултати от изборите беше напълно очаквано. Това ще бъде непредставителен парламент. Голяма част от гласоподавателите не участваха в този фарс".

Това каза социологът проф. Иво Христов.

И посочи, че никой не иска да е печеливш заради тежките задачи.

"Опитът за правителство ще бъде да се понасят имиджови щети, да се ползват благините на властта и това да стане с колкото е възможно по-малко негативи. Има мощен натиск отвън – с оглед на това, че сме прифронтова територия, територията да бъде управлявана от редовен кабинет", обясни той пред БНР.

Проф. Христов допълни, че случващото се с БСП е хроника на една предизвестена смърт.

"Там отдавна се е осъществил разводът между левите идеи и лявата партия. Всеки сложен системен проблем, тъй като няма интелектуален капацитет той да бъде разбран, се преформулира като лична вина на някого. Корнелия Нинова е само закономерен израз на това пропадане", коментира той.

Според него ИТН са свършили каквото трябва, за което са били създадени. "И ПП, за каквото бяха създадени, те го изпълниха", допълни проф. Христов.

По думите му "предстои да видим "Многострадална Геновева" в три действия – първи мандат, втори мандат и при третия – нищо не значеща малка политическа сила ще поеме тежкия кръст на спасяване на отечеството и всички ще се скрият зад широкия гръб на ген. Янев".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *