ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“Възраждане” излиза на национален протест пред парламента

Парламент Костадин Костадинов

Партия "Възраждане" излиза на национален протест пред Народното събрание с искане за незабавна оставка на правителството.

Националистите смятат, че кабинетът "Петков" се проваля във всичките си политики.

Партията на Костадин Костадинов е организирала протести в София, във Варна – пред областната администрация, и в Силистра.

Според "Възраждане" в последните месеци правителството се занимавало повече с войната в Украйна, отколкото с проблемите на страната.

"Тези хора, които в момента ни управляват, няма да се спрат да докарат България дори до война с Русия. България има нужда от нови избори, веднага, на които да отидем като на референдум за бъдещето на нашата страна", заяви по-рано Костадин Костадинов, според когото нито едно от решенията на кабинета не е в интерес на българските граждани.

От "Възраждане" заявяват, че парите в държавата са свършили и това е причината постоянно да се теглят заеми.

"На практика нямаме правителство. България е без власт. И ние от "Възраждане" го обявихме това. Припомням, че започваме всекидневни протести, които ще бъдат в цялата страна, не само в София", каза преди седмица Костадинов.

"Възраждане" организира днес протест и в Силистра под надслов "Не на войната". Протестно автошествие е част от общонационалните протести, организирани против политиката на правителството за предоставяне на военнотехническа помощ за Украйна и против въвличането на България в конфликта между Русия и Украйна. Началния час е 18:00 часа. Шествието ще тръгне от паркинга пред "Кауфланд".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *