ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

За първи път виждам такова нещо от 97-ма година

Парламент Рамадан Аталай

Ако пак влизаме в схеми, има и много други схеми, чрез които изобщо да не съберем кворум и пак да отидем на избори. За първи път от 1997-ма година виждам такова нещо, но явно и това може да се случи.

Това каза в кулоарите на парламента депутатът от ДПС Рамадан Аталай, който коментира безпрецедентната ситуация около избора на председател на Народното събрание.

"Политическите лидери да седнат и да се разберат за едно консенсусно лице. ДПС иска да се ситуира парламентът и после да се премине към следващите стъпки – да се създаде правителство, ако има мнозинство. Ако няма мнозинство, отиваме на избори, но какво по-различно ще се случи на тези нови избори и какво да очакваме от тях? Избирателят ще прецени много точно и ясно кой доведе страната до това положение и кой не иска да поеме управлението на страната. Едните ги е страх да вземат управлението и да управляват, другите емоциите им надделяват и от неопитност – искат, ама не могат", добави той.  

"Не знам какво ще сънуваме тази вечер. Всички останали партии очакват тази криза да се оправи от само себе си и те да дойдат, да седнат на пиедестала и да кажат – "Ние можем да управляваме". Пак ще попитам – Кой доведе страната до това положение? Знам само, че ДПС може да извади България от тази ситуация", завърши Аталай. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *