ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Задължително трябва да има правителство

Румен Петков

48-ият парламент задължително трябва да излъчи правителство. Това заяви председателят на партия АБВ Румен Петков, чиято формация е част от коалиция "Български възход", която ще бъде парламентарно представена. Те застават зад позицията на лидера на коалицията Стефан Янев за диалог с всички за съставяне на кабинет и предлагат създаване на програмно правителство с ясно разположени във времето задачи.

"Единствената граница, която не може да бъде преминавана на никаква цена, е националния интерес, така че диалогът е задължителен. Доброто, силното за България решение е програмно правителство с ясни политически цели и задачи и ненатоварен кабинет с участието на персони, които предизвикват повече въпроси, отколкото създават усещане за спокойствие и сигурност", обясни Петков.

Румен Петков даде като положителен пример кабинетите, в които премиер беше Стефан Янев, които водели политика, ориентирана към интересите на българските граждани. От АБВ критикуваха политиката на настоящото служебно правителство в енергийната сфера.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *