ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Най-голямото изложение за игри Е3 за първи път без Microsoft, Sony и Nintendo

сони великобритания

Лидерите в игралната индустрия – Microsoft, Sony и Nintendo, ще пропуснат най-голямото годишно изложение за видеоигри в света – Electronic Entertainment Expo (E3), през 2023 година. Това съобщава изданието IGN като се позовава на свои източници. Отбелязва се, че това е първият път, когато и тримата пазарни лидери отказват да участват в изложението.

Electronic Entertainment Expo 2023 трябваше да бъде триумфалното завръщане на изложбата в офлайн формат за първи път от четири години от началото на пандемията COVID-19. Сега обаче успехът на събитието е под въпрос.

Според IGN, Microsoft планира отделно шоу за Xbox, което ще се проведе приблизително по същото време като Electronic Entertainment Expo. От своя страна, Nintendo, която от няколко години не е присъствала на E3, дори във формат на видеоконференция, тази година ще премахне дори щандовете си от експо центъра.

Плановете на Sony за лятото са неизвестни. Въпреки това IGN отбеляза, че компанията дори не е участвала в онлайн версиите на Electronic Entertainment Expo от 2019 година. Възможно е японският IT гигант, подобно на Microsoft, също да планира собствено шоу.

Electronic Entertainment Expo тази година е планирано за периода от 13 до 16 юни.

Презентацията на нова състезателна игра от Ubisoft – The Crew 3, ще се състои на 31 октомври

Коментари за това е имало в Twitter акаунта на играта The Crew 2, според които играта може да бъде представен през 2023 година.

В обмена на информация се е включил и добре запознатият със случващото се в игралната индустрия Том Хендерсън. Той е потвърдил датата и часа на съобщението.

Според Хендерсън, Ubisoft може напълно да се откаже от основното име на поредицата и да се нарича с една дума – Motorfest. Действието на играта ще се развива на хавайския остров Оаху.

Според вътрешен човек от The Crew, Motorfest първоначално е разработен като допълнение към The Crew 2. С течение на времето обаче проектът се разраства и „беше решено да се пусне като отделна игра“, уточнява източникът.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *