ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Финансовата информация и новини за публичните компании вече е на едно място

зала на фондова борса акции пари

Финансова информация и новини за всички публични компании вече може да бъде намерена на новата електронна платформа на Financial Market Services (FMS) – x3analytics.
Целта на създадената от екипа на дъщерната фирма на „Българска фондова борса“ платформа е да даде видимост на публичните компании пред индивидуални и институционални инвеститори, анализатори и доставчици на данни, емитенти, държавни институции и медии.
„Радваме се, че можем да предоставим на едно място структурирана, достоверна и верифицирана информация за публичните компании. Платформата обединява голям обем данни, които се актуализират максимално бързо и са достъпни с един клик за потребителите й“, коментира Гергана Пападопулу, управител на FMS.
Платформата x3anayltics съдържа информация за всички публични компании (близо 300), които са регистрирали финансови инструменти – акции и дялове за търговия на „БФБ-София“.
Информацията в платформата се публикува и обработва в деня на подаването й от емитентите. Платформата x3anayltics предоставя и исторически данни за компаниите. Източници на информацията в платформата са отчети и новини от емитентите, пазарни данни от БФБ и аналитични материали.
Financial Market Services е част от групата на „Българска фондова борса“. Компанията е оператор на система за предоставяне на информация по електронен път по Наредба No 2 на КФН за първоначално и последващо разкриване на информация при публично предлагане на ценни книжа и допускане на ценни книжа до търговия на регулиран пазар.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *