ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

„Алтерко“ повиши прогнозата си ускоряване на темпа на растеж

wi fi интернет

„Алтерко“ АД повишава прогнозата си за тази година след допълнителното ускоряване на темпа на растеж в началото на четвъртото тримесечие, обявиха от технологичния холдинг, чиято основна дейност е фокусирана върху иновацията чрез разработването на нови технологии, производството и дистрибуцията на висококачествени IoT продукти. Въз основа на успешното развитие на бизнеса през октомври и
солидния обем на поръчките, „Алтерко“ повишава първоначалните си прогнози за тази година.
Компанията очаква ръст на приходите до 45-46 млн. евро (първоначално 43.5 млн. евро) и EBIT (печалбата преди лихви и данъци) до 10–10.5 млн. евро (първоначално 9.6 млн. евро)
през финансовата 2022 година.
Припомняме, че фирмата за производството и дистрибуцията на IoT продукти /Интернет на нещата/ „Алтерко“ надхвърли прогнозните очаквания, като регистрира 49.8 на сто годишно увеличение на приходите от продажби за деветте месеца на тази година. По предварителни данни консолидираните приходи на компанията от продажби на IoT устройства и свързаните с тях услуги достигат 57.7 млн. лева. Познаването на IoT пазара и ориентираната към клиента стратегия са ключовите фактори за успеха на компанията в момента, коментира Димитър Димитров, основател и съизпълнителен директор на "Алтерко".

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *