ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Мъжете с криптовалутна сметка са по-привлекателни за жените

Пари

Над 55% от дамите смятат крипто инвеститорите за по-привлекателни кандидати за срещи, отколкото криптоскептиците. Това показва проучване на сайта CryptoVantage.

Допитването също така сочи, че 46% от жените смятат притежателите на криптовалутни капитали за по-желани партньори. Други 42% от дамите виждат в тях по-умни кандидати, а 32% от жените ги оценяват като потенциално по-богати.

Заедно с това, в рамките на това проучване става ясно, че жените два пъти по-често сключват брак с такива кандидати, особено ако те имат и NFT-изображения. Но пък една четвърт от запитаните дами по принцип биха се отказали да отидат на среща с такъв човек.

Във фокуса на това проучване не е само това как притежаването на криптовалута влияе върху установяването на връзки, но и тяхното влияние върху вече създадените двойки. Така, например, станало е ясно, че при половината от двойките, в които има крипто инвеститор, се случват кавги след падане на курса на цифровите валути. Почти 70% от запитаните пък отбелязват, че поне веднъж са преживявали разрив в отношенията заради решения на партньора да вложи пари  в криптовалута.

В проучването на CryptoVantage са взели участие над 1000 американци на възраст от 18 до 76 години, от които 53% са били мъже, а 47% – жени.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *