ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Откри се най-значимото регионално изложение на игралната индустрия

Откриване на регионално изложение на игралната индустрия

На 240 млн. лева възлизат приходите, генерирани от игралния сектор в държавния бюджет до кра яна септември. Това каза Ангел Ирибозов, председател на Управителния съвет на Асоциацията на игралната индустрия в България на церемонията по откриването на международното изложение на игралната индустрия BEGE 2022, което се провежда днес и утре в "Интер Експо Център" в София. В събитието участват над 85 фирми изложители от три континента, като показват иновации и технологични решения на площ от 7800 кв. метра BEGE 2022 се провежда под патронажа на регулаторния орган за игралната индустрия Националната агенция за приходите.

„През миналата година постъпленията от игралната индустрия са в размер на 241 млн. лв., което е с една четвърт повече от 2020 г. (192 млн. лв.)“, заяви още Ангел Ирибозов. Асоциацията на игралната индустрия в България е инициатор на изложението. „Наблюдава се трайна тенденция на значителен ръст в онлайн сегмента с възход през първите четири месеца на 2021 година. Индустрията се трансформира и заради ускореното развитие на технологиите и точно на BEGE 2022 ще усетите пулса на тази динамика“, допълни той. 

BEGE 2022 бе официално открито от изпълнителния директор на Националната агенция по приходите – Борис Михайлов. „Хазартната индустрия е най-динамично развиващият се сектор в България. С компаниите от сферата работим изключително коректно“, заяви той. „Важно е да се отбележи, че имаме единомислие относно важността на отговорния хазарт“, допълни Михайлов.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *