ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Търговско-промишлената палата покани либийския бизнес у нас

Либия

Анастас Терзобалиев, изпълнителен директор на “Международна компания за развитие на туризъм и недвижими имоти“ ЕООД, работеща с арабските страни, и Михаил Аргатски, търговски директор на компанията, посетиха Българската търговско-промишлена палата.

Целта на посещението – да информират председателя на Палатата – Цветан Симеонов за наскоро приключилата им визита в Либия и проведена среща с ръководството на Съвета на либийските търговски палати, представляван от Мохамед Раид. По време на срещата в арабската държава Терзобалиев и Аргатски са предали писмо – покана от председателя на БТПП до либийския партньор на Палатата. Официално е поканена бизнес делегация от Либия да посети страната ни в удобен за нея период от време. По време на предстоящата визита, за която БТПП допълнително ще информира, се предвижда провеждане на двустранен бизнес форум.

Целта на посещението в Либия бе продължаване на сътрудничеството между двете организации, основано на подписаното по–рано през годината споразумение.

По време на посещението са проведени  срещи и с вицепремиера и министър на земеделието на Либия Хюсеин Ал Готрани. Посещението и проведените срещи са предизвикали широк интерес и са отразени във водещи медии в региона, предаващи в няколко арабски държави, включително в Либия, Ирак и Йордания.

Заинтересованите български предприемачи с интереси в Либия могат да се свържат с дирекция “Международно сътрудничество и международни организации” на имейл – irelations@bcci.bg

Борислава Кирилова

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *