ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Никола Минчев: Борисов си реже дясната ръка, но няма къде да я изхвърли

Никола Минчев

Има и време, и желание за широка предизборна антикорупционна коалиция тип ОДС

Знаците по „Магнитски“ вървят последователно. Първият път беше през 2020 г., тогава беше санкциониран съдия от специализирания съд – преживяхме даже известно разочарование, че не е посочен човек от високите етажи на властта. Това беше първият знак, но не последваха никакви действия и се стигна до втория списък, в който вече бяха Делян Пеевски, Васил Божков, Илко Желязков. Действия отново не последваха. Затова и санкциите от страна на Щатите продължиха.

Това заяви във видео интервю за СТУДИО БАНКЕРЪ юристът от „Продължаваме промяната“ Никола Минчев, председател на 47-ото НС.

Още от интервюто:

От своето съществуване насам, актът „Магнитски“ е включил общо 10 граждани на ЕС, от които 8 са българи. Кой в България трябва да прочете най-внимателно тази нова негативна шампионска статистика?

Незначителна фигура в управлението на ГЕРБ ли е бил Владислав Горанов?

Какво показва светкавичното посещение у нас на посланик Джим О‘Брайън, ръководител на Офиса за координиране на санкциите в Държавния департамент на САЩ?

Длъжни ли са американци и британци да предоставят на ГЕРБ и ДПС доказателства за нерегламентирани действия на хора от списъка?

Остава ли БСП потенциален партньор за управление на коалиция ПП-ДБ?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *