ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Демерджиев: Машинният вот ще се проведе безпроблемно

Набелязали сме местата, където вотът често се променя и има необичайно много преференции, заяви вътрешният министър

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви в Пловдив, че вярва, че машинният вот ще се проведе безпроблемно и че записването и излъчването на броенето на изборните резултати ще мине без сътресения.

Подготовката за техническото обезпечаване е било предизвикателство за МВР, но проблемите вече са отстранени. Всяка седмица при него се отчитат резултатите от действията за подготовката на вота на 2 април. В Пловдив той награди с почетни знаци и медал четирима души извършили граждански арест, след който извършителят е получил ефективна присъда за грабеж.

“Бяхме готови в момента, в който се обявиха тези предсрочни избори. Започнахме оперативна работа, така както сме я възложили. Всяка седмица се отчитат действията, които се извършват. Набелязали сме рисковите секции. В това отношение благодарим и на неправителствени организации, които ни помогнаха с данни и информация. Набелязали сме местата, където вотът често се променя, набелязали сме местата където има необичайно много преференции, така че на всички тези места ще подходим с особено внимание”, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *