ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Демерджиев пристига на работна среща в Скопие

МВР Иван Демерджиев

Вътрешният министър ще обсъжда организацията на честването на годишнината на Гоце Делчев

Вицепремиерът по обществен ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще има днес работна среща в Скопие, съобщиха от МВР.  

Срещата ще започне в 12 часа местно време в Министерството на вътрешните работи на Република Северна Македония. В нея ще участва и заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев. След приключването ѝ се очакват изявления за медиите. 

По време на разговорите ще бъдат обсъдени организацията на предстоящото отбелязване на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев, както и съвместни действия за гарантиране на спокойна и сигурна среда за честванията на 4 февруари.   

Предстоящите чествания бяха обсъдени в петък и от служебния премиер Гълъб Донев и премиера на Република Северна Македония Димитър Ковачевски в телефонен разговор. Премиерът Донев отново припомни тогава очакването на страната ни Република Северна Македония да предприеме необходимите действия за прекратяване на говора и престъпленията от омраза, както и за зачитане на правата на македонските българи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *