ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Енергийно обновяване на сгради за туристическия бизнес и по ПВУ

пари, заплата, пенсии, доход

Туристическият бизнес у нас може да получи финансиране по Националния план за възстановяване и устойчивост по нова отворена процедура. Тя беше обявена от Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ). Става въпрос за подбор на предложения за изпълнение на инвестиции от крайни получатели BG-RRP-4.021 „Подкрепа за енергийно обновяване на сгради в сферата на производството, търговията и услугите“.

Крайният срок за подаване на проектни предложения за изпълнение на инвестиции е 15 юни тази година.

Основна цел на тази процедура е предоставяне на средства от Механизма за възстановяване и устойчивост (МВУ) за енергийно обновяване на сгради в сферата на производството, търговията и услугите, в.т.ч. от сектор „Туризъм“.

Общият размер на средствата по процедурата е 235 200 000 лева.

По нея могат да кандидатстват микро-, малки, средни и големи предприятия, регистрирани не по-късно от края на декември 2019 година.

Подаването на предложенията се извършва изцяло по електронен път чрез попълване на уеб базиран Формуляр за кандидатстване. Формулярът и придружителните документи се подават чрез Информационната система за Механизма (ИСМ) – Информационната система за управление и наблюдение на Структурните инструменти на ЕС в България (ИСУН 2020), раздел „Национален план за възстановяване и устойчивост“, единствено с използването на валиден Квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез модула „Е-кандидатстване“.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *