ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Илон Мъск продължава да уволнява служители на Twitter

илон мъск туитър

Собственикът на социалната мрежа Twitter Илон Мъск възобнови съкращенията в компанията, въпреки уверенията си да не го прави, пише онлайн вестникът Business Insider, позовавайки се на свои източници.

Според един от събеседниците на изданието, обещанията на Мъск да спре съкращенията не могат да се приемат за чиста монета, тъй като той „просто казва това, което му се струва правилно във всеки непосредствен момент“.

Както писа Business Insider, след като милиардерът купи компанията (150.1 милиарда долара, според Forbes), Twitter уволни 5200 служители от 7500, които са работили в социалната мрежа по време на придобиването.

Източници на изданието прогнозираха още 50 съкращения на персонала в близко бъдеще. Очаква се предприемачът да намали персонала до 2000 души.

На 18 януари онлайн изданието The Verge съобщи, че служителите на Twitter са развълнувани, паникьосани и ридаещи в тоалетните в офиса на компанията, страхувайки се от масови съкращения заради закупуването на социалната мрежа от бизнесмена Илон Мъск.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *