ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Кабинетът ще обсъди промени в Закона за културното наследство

Министерски съвет

Утре, 1 февруари, ще се проведе редовно заседание на Министерския съвет, където ще бъде разгледан проект на решение за одобряване проект на закон за изменение и допълнение на Закона за министерството на вътрешните работи и проект на решение за безвъзмездно прехвърляне правото на собственост върху имот – частна държавна собственост, на община Медковец, област Монтана.

В дневния ред е заложен и проект на решение за одобряване проект на закон за изменение и допълнение на Закона за културното наследство. В същото време днес – 31 януари – министърът на културата проф. Велислав Минеков заяви по време на пресконференция, на която се отчете за дейността си начело на Министерството на културата, че с екипа му не са напълно готови с проекта. Той обяви, че са достигнали до крайния формат на измененията и допълненията на Закона за културното наследство, като са почти напълно готови да го предложат в бъдещото Народно събрание.

В утрешния ден ще бъде обсъден и проект на постановление за приемане на Наредба за изискванията към някои захари, предназначени за консумация от човека. Както и проект на решение за определяне на управляващия орган на Стратегическия план за развитието на земеделието и селските райони на Република България за периода 2023 – 2027 година.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *