ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

С акцент върху Черноморие, природа и култура се представяме в Мюнхен

мюнхен

Успешно проведеното „роудшоу“ в Германия и активното участие на редица изложения в страната, подчерта приоритетното значение на германския туристически пазар за България.

Това се потвърди и от още едно международно туристическо изложение, на което страната ни се радваше на голям интерес – изложението F.re.e в Мюнхен.

Участието ни в него беше организирано от Министерството на туризма. Българският информационен щанд бе на площ от 30 кв. м, като на него се представиха Община Варна, “Одисея Ин Спортно-туристическа агенция” ООД, “Съни Травел Клуб” ЕООД, “Родопи Екстрийм Адвенчър” ЕООД.

Това е най-голямото и значимо туристическо събитие в провинция Бавария, която се характеризира с един от най-високите средни доходи на глава от населението. Изложението е профилирано към професионалисти и крайни клиенти и се проведе за първи път след пандемията. 

В осемте изложбени халета бяха застъпени предимно форми на алтернативен туризъм, като темите къмпинг и караванинг, мотори, колоездене, водни спортове, фитнес, активна почивка и туризъм. 

По традиция и съобразно интересите на местната публика, България акцентира на летен морски туризъм, културни обиколки, пешеходни маршрути в планините, СПА, уелнес и други. Традиционно интересът към страната ни като дестинация е към българското Черноморие, културните, историческите и природните богатства.

Припомняме, че Международното туристическо изложение f.re.e, което ежегодно се провежда в Мюнхен през втората половина на месец февруари, е едно от силните регионални изложения, които по своя характер са международни, но привличат публика от съответната област в Германия, която е домакин на проявата.

Изложението е представително за южна Германия и привлича конкретно вниманието на публиката от Провинции Бавария, Хесен, Баден-Вюртемберг, както и от района на Залцбург в Австрия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *