ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Обучават младежи по проект “Инкубатори за иновативни предприятия

пазари пазар пари бизнес борса предприемач

Фондът на фондовете си партнира със сдружение „Асоциация за международно обществено развитие“ (АМОР) и Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за да насърчи младежкото предприемачество и активния граждански диалог и да подпомогне професионалното развитие на младежите в цялата страна.

Трите организации ще подкрепят млади таланти с предприемачески потенциал на възраст между 15 и 30 години. Те ще могат да се включат в проекта „Инкубатори за иновативни предприятия“, финансиран по програма „Еразъм+“ на Европейския съюз. Стартът е в град Пловдив на 19 февруари в конферентна зала на Хотел Пълдин КООП (бул. Цар Борис III Обединител 128).

Проектът е финансиран по програма “Еразъм+” на ЕС. Бюджетът му е 50 550 евро.

Основната цел на проекта е да стимулира партньорството между младите предприемачи в страната и представители на местната администрация, бизнеса и образователните институции. Това ще стане чрез серия от семинари и интерактивни методи на обучение, практически обмен на знания, умения и идеи.

Предвиждат се симулации под формата на ролеви игри за създаване на стартъпи. По този начин ще се надградят знанията и уменията на младите хора, свързани с генериране на иновативни идеи, бизнес планиране, предприемачески умения, създаване и финансиране на стартъп начинания, представяне пред инвеститори и други.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *