ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Цените на новите автомобили се очаква да паднат в Германия

Фолксваген

След кризата в автомобилната индустрия, причинена от коронавирусните ограничения, автомобилните производители в Германия привличат клиенти с осезаеми отстъпки и страхотни оферти, пише Automobilwoche като се позовава на Центъра за автомобилни изследвания в Дуисбург (CAR).

По-специално производителите на автомобили увеличиха собствените си отстъпки за акумулаторни хибридни превозни средства. По-конкретно при електрическите превозни средства, американската Tesla намали цените на два от най-важните си модели, което им позволява да получат максимален екологичен бонус. 

Volkswagen също се очаква да предостави по-високи отстъпки за моделите си през втората половина на 2023 г., за да запази конкурентоспособността на електромобилите си с Tesla, коментира ръководителят на проучването Фердинанд Дуденхофер.

Според експертите от Центъра за автомобилни изследвания в Дуисбург, производствените процеси в автомобилната индустрия вече се нормализират и сроковете за доставка за превозни средства с всички електроцентрали са значително намалени.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *