ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Чупените жълти павета били негодни за употреба

Жълти павета

Протокол, който е издаден след извършването на проверка, показва, че жълтите павета, чупени от работник, били негодни за употреба. Документът е с подписа на зам.-кмета на София Ангел Джоргов

Жълтите паветата, които са чупени от работници преди ден, са били действително негодни за употреба. Това показва протокол, който е издаден след извършването на проверка на място, предаде bTV. Документът е с подписа на зам.-кмета на София Ангел Джоргов, който веднага след показването на кадрите, е отишъл на терена на ремонтните дейности

По-рано днес кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че ще бъде е наложена глоба от 200 хил. лева на фирмата изпълнител, ако се установи повторно увреждане на ценната настилка.
В началото на октомври миналата година кметът Фандъкова наложи глоба от 100 хил. лв. за умишлено увреждане на жълто паве от работник в зоната на бул. „Цар Освободител“.

Веднага след получаването на новия сигнал за умишлено счупване на жълти керамични павета, по заповед на кмета са свалени всички записи от видеонаблюдение в района на ремонтните дейности.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *