ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“Цариградско шосе” продължава да се напуква и пропада

дупки

Настилката по един от основните столични булеварди – „Цариградско шосе”, продължава да се напуква и пропада въпреки аварийните заливания с битум правени през ранната пролет, алармира неправителствената организация „Спаси София”.  

"За общината изглежда проблем не съществува и нужда от цялостен ремонт на ремонта няма. Нищо, че през зимата беше поет ангажимент, че “ще станат ясни причините за тези дефекти, а фирмата изпълнител ще ги отстрани за своя сметка при подходящи метеорологични условия”. Строителният сезон е в разгара си, а обещаният ремонт на Цариградско шосе не е започнал", казват от организацията.

Припомняме, че за ремонта на отсечката бяха похарчени 20 млн. лв. от парите на софиянци и че фирмата изпълнител е дала пълна 10 годишна гаранция за обекта

"Защо общината още не е поискала приложението й? Същевременно зам.-кметът по транспорт, г-н Евгени Крусев в интервю пред медиите заявява, че „строителят е дал технология за трениране на местата с нарушена гладкост“. Г-н Крусев, след похарчените милиони, най-малкото което софиянци заслужават е да заставите фирмата изпълнител "Калистратов Груп" ООД да извърши ремонт, който да сложи край на напукванията и неудобствата след всяка зима. Г-жо Фандъкова, време е да започнете да защитавате обществения интерес, вместо да извинявате недопустимите пропуски на разни строителни компании. Крайно време е софиянци да спрат да бъдат заложници на непрестанните ремонти на ремонтите", настояват от "Спаси София". 

.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *