ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Цветан Петков и Евгени Генчев влизат в ръководството на „Автомагистрали“ ЕАД

автомагистрали еад

Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов назначи Цветан Петков и Евгени Генчев за членове на съвета на директорите на „Автомагистрали“ ЕАД. Предстои промените да бъдат вписани в Търговския регистър, съобщават от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Като принципал на държавното дружество министър Караджов носи отговорност то да се управлява професионално и в интерес на всички български граждани.

Петков и Генчев са служители на „Автомагистрали“ ЕАД. Цветан Петков от три години е директор „Инфраструктурно строителство“. Евгени Генчев е главен инженер на дружеството и в последните три години и половина е директор „Експлоатация и поддръжка“.

„Възлагам на новото ръководство да се погрижи честно и отговорно, при спазване на строга финансова дисциплина, за интересите на дружеството, респективно – на МРРБ и държавата. Най-неотложната задача, която им поставям, е да ускорят работата по двата приоритета на министерството – доизграждането на автомагистрала „Хемус“ и на скоростния път „Видин – Ботевград“, обясни вицепремиерът.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *