ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Изработват проект за основен ремонт на пътя през прохода „Шипка“

каска строеж проект ремонт

Отворени са офертите в обществената поръчка за изработване на технически проекти за основен ремонт на над 87 км републикански пътища в област Габрово. Сред тях са проходът „Шипка“ и първокласния път I-5 Дебелец – Дряново, уточниха от Агенция "Пътна инфраструктура". Прогнозната стойност на поръчката е 1 745 880 лв. без ДДС. Обществената поръчка е в 5 обособени позиции.

Осем са отворените оферти в първата обособена позиция, която е за проектирането на ремонта на близо 11 км от път I-5 Велико Търново – Габрово в участъка Дебелец – Дряново. С ремонта на отсечката ще се подобри връзката между областите Велико Търново и Габрово. Прогнозната стойност е 219 400 лв. без ДДС.

Офертите са на:

-„ПЪТПРОЕКТ 2000“ ООД;

-„ДЖИ М ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД;

-„ИНФРАКОНСТРУКТ“ ООД;

-„ПЪТПРОЕКТ“ ЕООД;

-„ТРАНСКОНСУЛТ-22“ ЕООД;

-„ТРАФИК ХОЛДИНГ“ ЕООД;

-„ВИА-ПЛАН“ ЕООД;

-„ИЛИЯ БУРДА“ ЕООД.

Срокът за изпълнение на проектантските работи е 60 календарни дни, който започва от датата на сключване на договора и включва само времето за проектиране.

Отворените оферти във втората позиция са 11. Тя е за изработването на технически проект за основен ремонт на 14,8 км от път I-5 Габрово – Казанлък през прохода „Шипка“. С обновяването на трасето ще се повиши комфортът на пътуващите между Северна и Южна България по направлението Русе – Свиленград. Офертите са на:

-„ИНФРАКОНСТРУКТ“ ООД

-„БУЛ СТРОЙ ИНВЕСТ“ ЕООД

-„ПЪТПРОЕКТ“ ЕООД

-„ЪРБАН ГРУП“ ЕООД

-„ВЕС-ИНВЕСТ-Н“ ЕООД

-„ТРАНСКОНСУЛТ-22“ ЕООД

-„ТРАФИК ХОЛДИНГ“ ЕООД

-„ВИА-ПЛАН“ ЕООД

-„Пътно поддържане и строителство – 2009“ ЕООД

-„РУТЕКС“ ООД

-„ИНСТИТУТ ПО ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА“ ООД.

Индикативната стойност на поръчката е 296 100 лв. без ДДС, а срокът за изпълнение на проектантските работи е 60 календарни дни, разделен в три междинни етапа.

Изработването на техническия проект е първата и задължителна стъпка преди предприемането на качествени строителни работи. Въз основа на готовия проект след това ще се определят конкретните строително-монтажни работи, стойността и срокът за изпълнението им и ще се пристъпи към избора на изпълнители на ремонта и на строителния надзор.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *