ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

MyFlex подписа най-големият договор за офис в София

пари, заплата, пенсии, доход

MyFlex Coworking&Serviced Offices подписа най-големия договор за сервизиран офис до момента в София с една от водещите банки на българския пазар. Финансовата институция ще ползва 3000 кв. м (около 300 работни места) в бизнес център Megapark на бул. “Цариградско шосе”. Поводът за подписване на договора е неприключил ремонт в централата на банката и свързаната с него нужда от допълнителни площи.

„Радвам се, че успяхме да изработим и предложим решение, което отговаря на всички  оперативни и специфични нужди на клиента в рамките на заложените от него срокове. Става въпрос за корпоративен наемател с високи изисквания, който търси най-добрия начин да осигури удобства и подходяща работна среда за служителите си“, коментира Красимир Петров, мениджър Управление на имоти и активи в Cushman&Wakefield Forton.

MyFlex се оперира и развива от Cushman&Wakefield Forton като целта на компанията е да се разраства в нишата на сервизираните офиси и да предоставя  гъвкави и разнообразни офис решения за клиентите си. Под мениджмънта на компанията, MyFlex е усвоила вече над 5500 кв. м в Megapark в рамките на година.

“Амбицията ни е не само да налагаме бранда, но и той да се разраства с нови площи и локации в София и в страната. Следим внимателно нарастващата нужда на бизнеса от гъвкави офис решения и вярваме, че тя ще продължи да се увеличава в дългосрочен план“, посочи Явор Костов, управляващ партньор в Cushman&Wakefield Forton.

С узряването на пазара на гъвкави офис решения, консултантите от Cushman&Wakefield Fortоn отбелязват и нарастващ интерес от нови типове клиенти. Освен традиционно свързваните с този сегмент малки стартиращи или навлизащи на пазара компании, сред наемателите все по-често са и големи корпоративни структури.

„Освен гъвкави условия по договорите, този тип клиенти най-често търсят обзаведен и обслужен офис, където операторът им предоставя цялостен пакет от услуги, необходими за протичане на нормален работен процес. По този начин не се налага те да отделят ценни вътрешни ресурс за тези дейности. В допълнение, служителите се привлечени от разнообразната социална среда  в общите зони и коуъркинг пространствата“, посочва Красимир Петров.

По негови наблюдения коуъркинг площите и сервизираните офиси се превръщат в желан елемент от микса на големите бизнес сгради и бизнес зони. За подобен проект обаче най-важното условие е да е витален и да предоставя цялостна среда и удобства, а не просто обзаведено работно пространство.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *