ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Румен Русев е избран за зам.-председател на СОС

Румен Русев

Общинският съветник Румен Русев бе избран за заместник-председател на Столичния общински съвет. Той заема мястото на подалия оставка Борислав Иванов от групата "Патриоти за София", който се опита да свали украинското знаме от фасадата на Столичната община. 

Русев влезе в общинския съвет от листата на "Атака" през септември 2021 г. на мястото на лидера на "Атака" Волен Сидеров. Член е на Комисията по устройство на територията, архитектура и жилищна политика, както и на Комисията по опазване на околната среда, земеделие и гори. В СОС е част от групата "Патриоти за София". Завършил е Университета по архитектура, строителство и геодезия с две специалности – инженер по пътно строителство и архитект. Той е бил заместник-кмет на столичния район "Младост", както и временно изпълняващ длъжността кмет на "Младост" от 4 юни 2018 до 12 ноември 2019 година, след отстраняването на Десислава Иванчева.

Останалите заместник-председатели на СОС са Ваня Тагарева (ГЕРБ-СДС), Милка Христова ("БСП за България"), Борислав Игнатов ("Демократична България").

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *