ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Посрещни мечтите си с добре дошли

Програма на Пощенска банка

Програма „Welcome на Пощенска банка е специално за теб, ако търсиш цялостно решение за жилищен или потребителски кредит в комбинация с ежедневно банкиране, без такса за цяла година

Мечтаеш, откакто се помниш. Да имаш, да опиташ, да пораснеш, да се научиш, да създадеш, да успееш. За да постигнеш желаното, понякога е достатъчно да се протегнеш, да се повдигнеш на пръсти или да подскочиш, а друг път трябва направо да полетиш. Когато си малък, ти е леко, но станеш ли голям, все по-трудно се откъсваш от отговорностите, условностите, съображенията и притесненията. Как да полетиш, когато трябва да си здраво стъпил на земята, особено във времена като днешните, когато адаптивността, гъвкавостта и практичността се превръщат в едни от най-важните качества. Затова започваш да отлагаш. Дом, автомобил, планове? С удоволствие, но хайде малко по-късно, друг път или когато им дойде времето. Нямат място точно сега. А кога? Защо просто не ги посрещнеш с Програма „Welcome“ от Пощенска банка, точно тук и точно сега, и не една по една, а всички накуп?

Ти имаш план – Пощенска банка има програма

За да даваш уверено криле на мечтите си, ти трябват средства. Кредитна програма Welcome“ на Пощенска банка обаче е не просто средство, а комплексно решение за цялостно банково обслужване. Защото ти не се нуждаеш само от жилищен или потребителски кредит с атрактивни условия. Трябва ти съмишленик, някой, който да те подкрепя не само в сбъдването на големите мечти веднъж-в-живота, но и в реализирането на малките планове, които правят битието по-лесно и по-приятно всеки ден. С потребителски или жилищен кредит по програма „Welcome“ новият дом, автомобил, ремонт, голямата покупка или далечното пътуване, за които мечтаеш са възможни, но същевременно с това можеш да ги комбинираш с над 10 банкови услуги, включени в Пакетната програма „Моето семейство“, безплатно за една година. По този начин си спестяваш всичко друго, но не и мечтите.

Мечтите и предимствата вървят в пакет

Възползвайки се от програма „Welcome“, в периода до 31.12.2022 г., можеш да заявиш жилищен кредит в размер до 700 000 лв., за срок до 420 месеца, с променлива лихва и/или потребителски кредит до 80 000 лв., за срок до 120 месеца. Освен това имаш възможност да ползваш безплатно за цяла година всички включени в програмата „Моето семейство“ услуги, с които да управляваш с лекота семейните финанси. С пакетната програма получаваш разплащателна сметка в лева, възможност за допълнителна дебитна карта, неограничен брой вътрешнобанкови трансакции без такса и още много преференции спрямо стандартна разплащателна сметка, които правят ежедневното банкиране по-удобно от всякога.

Както виждаш, ти и мечтите ти сте винаги добре дошли в Пощенска банка, а пълна информация за условията по Програма „Welcome“ може да намериш на www.postbank.bg, както и във всеки финансов център на банката.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *