ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Стратегическо партньорство свързва “Банка ДСК” и iSTYLE

Банка ДСК

„Банка ДСК“ и iSTYLE поставиха началото на стратегическо партньорство. Клиентите на единствения Apple Premium Reseller и лидер в продажбите на Apple продукти в страната вече могат да се възползват от изключително конкурентните условия и преференциални програми на „Банка ДСК“ при покупката на стоки на изплащане.

По повод началото на партньорството, iSTYLE и „Банка ДСК“ започват няколко кампании с 0% лихва при покупка със стоков кредит на определени продукти.

Освен това, всички клиенти, които направят покупка със стоков кредит от „Банка ДСК“, могат да се включат в програма Easy Upgrade. Тя осигурява възможност за финансиране с ниски месечни вноски за срок от 12, 24 или 36 месеца, както и гарантирано обратно изкупуване в края на периода. При връщане на старо устройство може да бъде приспадната стойността му за обратно изкупуване от цената на избрания oт потребителя пакет Easy Upgrade. Предимствата са, че клиентът може да заплаща още по-ниска месечна вноска при връщане на старото устройство и да ползва винаги най-новия модел на избран продукт на Apple.

С цел да улесни максимално клиентите, „Банка ДСК“ предлага изцяло онлайн кандидатстване за стоков кредит. По този начин всеки потребител може много бързо, лесно и изцяло дистанционно да получи одобрение и да си закупи мечтаната техника.

Клиентите могат да се възползват от преференциалните условия за покупка на стоки на изплащане от „Банка ДСК“ и във всички магазини на iSTYLE в цялата страна. В момента ексклузивният Apple Premium Reseller разполага с 6 търговски обекта в София и Пловдив, и онлайн магазин. През 2023 г. планира да отвори точки на продажба също във Варна и Бургас.

Според Михаил Комитски, член на Управителния съвет и ръководител на направление „Лизинг и Стоково кредитиране“ в „Банка ДСК“, партньорството между банката и една от бързо развиващите се вериги, предлагаща ексклузивно най-модерните продукти на Apple – iSTYLE, е изключително ценно. „То ще допринесе , от една страна, „Банка ДСК“ да се утвърди като пазарен лидер в стоковото  кредитиране – позиция, която вече заемаме в банкирането на дребно. Същевременно, не по-малко важно за нас е постоянно да се развиваме чрез трансформация и дигитализация както на процесите ни, така и на нашите услуги. Само така ние ще можем да предоставим повече възможности и много по-добро потребителско изживяване на всеки, който желае да се възползва от стоков кредит, предоставен от „Банка ДСК“, коментира Михаил Комитски.

„Щастливи сме, че увеличихме за нашите клиенти кръга от опции за покупка със стоков кредит чрез партньорството си с „Банка ДСК“. По този начин постигаме една от нашите основни мисии – премиум продуктите на Apple да бъдат достъпни за още повече хора“, казва Веселин Христев, Управител на iSTYLE.

„Банка ДСК“ отчита 57 на сто ръст на активните търговци за 2022 г. в дейността „Стоковото кредитиране“ и вече  работи с над 2000 партньори в страната. С очакваното нарастване на лихвените нива на пазара, клиентите стават все по-внимателни в избора си на доверен финансов партньор. Тенденциите през последната една година показват, че един от най-търсените и атрактивни продукти на пазара е именно възможността да закупиш избрана стока с фиксирана 0% лихва за целия период. Показателен е и фактът, че всеки трети клиент, желаещ да се възползва от подобна финансовата услуга, избира стоков кредит от „Банка ДСК“, уточняват от кредитната институция.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *