ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Новото ръководство на НАП смени шефовете на “Фискален контрол”

НАП

Новото ръководство на Националната агенция за приходите е направило кадрови промени в Главна дирекция "Фискален контрол". Досегашният ръководител на звеното – Филипина Тодорова, е освободена от длъжност. Досегашните директори на "Оперативни дейности" и "Селекция и последващ контрол"  ще заемат експертна длъжност. Промените в структурите на ГД „Фискален контрол” са направени в резултат от наблюдения и анализ на новото ръководство, което има различна визия за тази важна за НАП функция. 

За директор на „Фискален контрол” е назначен Емил Беков, дългогодишен служител в приходната агенция. Функциите на ръководител на дирекция „Оперативни дейности” в Централно управление ще се изпълняват от Спас Шишков. Промени в ръководството на отдел „Оперативни дейности” има и в териториална дирекция на НАП София-град, като от заеманата длъжност е освободен досегашният началник Тотьо Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.

На 5 август служебното правителство освободи Румен Спецов от длъжността изпълнителен директор на НАП по съображения, свързани с неизпълнение на задължения по Закона за Националната агенция за приходите. На негово място беше назначен икономистът и юрист Борис Михайлов.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *