ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Омръзна ли ти да отлагаш плановете си? Време е за действие

post bank pr july

Живеем в динамични времена, в които най-важно е умението да се адаптираме и да приемаме предизвикателствата като възможности. Важно е да не се отказваме от мечтите си, а за мнозина от нас това няма как да се случи без финансова подкрепа. В този момент можеш да разчиташ на специалния продукт на Пощенска банка – потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година.

ЗА НАШИТЕ ГОЛЕМИ ПЛАНОВЕ И МЕЧТИ

Защо това предложение е толкова специално? Защото от една страна ни позволява да реализираме по-мащабните си планове, като например да ремонтираме къщата на село, където да осигурим незабравими лета на семейството. А защо да не планираме покупката на нова кола или дори кемпер, с който почивката и пътешествията ще придобият нов вкус и мащаб? Инвестицията в образованието също е винаги добра идея, независимо дали в нашето или в това на децата. Можем и да намалим месечните си разходи, като ползваме кредит за обединение на задълженията. Този ход ще ни позволи да увеличим разполагаемия си доход с до 50%, като плащаме само една, по-ниска вноска на една дата в една банка. Съвместното проучване на Пощенска банка и moitepari.bg дава представа за какво най-често теглим потребителски кредит, но истината е, че всеки от нас има различни потребности и планове. Новият потребителски кредит на Пощенска банка може да ни подкрепи във важното за нас начинание с до 70 000 лв. с максимален срок за изплащане до 10 години.

ЗА ТЕКУЩИТЕ РАЗХОДИ И ПОТРЕБНОСТИ

От друга страна, в промоционалния срок до 31.07.2020 г. към новия потребителски кредит получаваме и овърдрафт при превод на работна заплата в Пощенска банка. Овърдрафтът е в размер на една наша месечна заплата или до 3 000 лв., при това без лихва за 12 месеца. По този начин можем да покрием всички наши разходи и да ги възстановим с постъплението на следващата ни заплата по сметката. Това на практика означава, че имаме още една заплата на разположение, от която можем да се възползваме по всяко време, да теглим пари в брой или да заплащаме стоки и услуги на POS терминал. Тези средства ще ни дадат допълнителна сигурност по отношение на текущите ни разходи и ще можем да посрещнем нуждите си по възможно най-добрия начин. Семейна почивка, подновяване на гардероба, освежаване на дома, непредвидени разходи – овърдрафтът ни дава свободата да откликнем на текущите си потребности.

ЗА ДОБЪР ИЗБОР НА КРЕДИТЕН ПРОДУКТ

Новият потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година е уникален продукт, специално създаден да предложи подкрепа в сегашната необичайна ситуация. На пазара, разбира се, има най-различни потребителски кредити с най-различни условия и добрият избор предполага да сравним някои ключови параметри. Според проучването на moitepari.bg трите основни фактора, които вземаме предвид, когато избираме потребителски кредит, са: преференциалните условия, които банката дава за свои клиенти, размерът на годишния лихвен процент и годишният процент на разходите (ГПР). Новият потребителски кредит с овърдрафт без лихва за 1 година може да се комбинира със Супер Сметк@, която не само ни дава възможност да премахнем досадната месечна такса за обслужване, но и ни се отплаща всеки месец с екстра паричен бонус, ако я използваме активно в ежедневието си. Пощенска банка има и решение за възможните ни притеснения, свързани с извънредни ситуации, които понякога не зависят от нас – кредитът е в пакет със застраховка „Защита на плащанията“, която покрива задълженията по кредита и овърдрафта при непредвидени житейски ситуации като продължителен болничен или нежелана безработица. Точна информация за другите параметри като годишен лихвен процент, годишен процент на разходите, месечна вноска и общо дължима сума можем да получим при изготвяне на индивидуална оферта от експерт в удобен офис на Пощенска банка.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *