ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Четвъртък, 20 януари – Шанс за всяко ново начинание

ново начало

Четвъртък, 20 януари – Шанс за всяко ново начинание

Този четвъртък Слънцето навлиза в знака на Водолей и представителите на тази зодия започват да честват рождените си дни. Планетата на Водолеите е Уран, а тя се свързва с новите начинания. Всяка нова стъпка и всеки нов план, който днес си начертаете, ще се увенчае с успех. 

Водолеите са едновременно и филантропи, и революционери, чиито бунтове могат да вземат много жертви. Те са проницателни, заредени с космическа енергия и реформаторска сила – много е вероятно днес да усетите всички тези особености.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес може да сте меланхолични и ревниви особено що се отнася до разработването на нови инициативи – ще държите, след като вие сте дали идеята, вие да я осъществите и никой друг да не ви се меси.

Телци, ще се радвате на активно въображение, съпричастност и отличен усет за инвестиране в успешни дългосрочни проекти. Ще влагате цялата си енергия и упоритост в нещата, с които се захващате, и ще се проявите като лидери.

Близнаци, може да ви се наложи да решите някакъв битов проблем и това ще ви отдалечи от професионалните ви занимания. Покрай него обаче ще научите ценен урок. Той ще ви бъде много полезен в работата.

Раци, днес ще бъдете огън и с вас ще трябва много да се внимава, защото сте способни да вдигнете ужасяващи скандали. Ще защитавате като зверове семейството си. Ще бъде опасно да ви провокират и ядосат.

Лъвове, днес може да си позволите да похарчите малко повече средства от обикновено, стига да сте сигурни, че покупките ще са ви необходими. Ако следите стриктно харчовете си, нямате основания да се притеснявате как ще завършите месеца.

Деви, бъдете внимателни – възможно е да възникнат недоразумения с бизнес партньорите ви или с членове на семейството ви. Препоръчително е да бъдете разумни при решаване на финансови въпроси.,

Везни, този четвъртък е особено благоприятен за вложения и инвестиции в сферата на новите технологии. Бъдете смели и заложете на най-иновативните проекти.

Скорпиони, ще изпитате угризения, че харчите неприлично много, но ще се спрете тъкмо навреме, преди да е станало твърде късно.

Стрелци, ще изпитате радост да помагате на другите, включително и финансово. Но е препоръчително да не прибързвате – да сте сигурни, че ще можете да си възвърнете финансовите инвестиции. По-добре е да бъдете повече пресметливи, отколкото добродушни.

Козирози, бъдете изключително внимателни, преди да вземете каквото и да било решение, свързано с фондовия пазар или с инвестиции в разработването на нови продукти и услуги. Добре е да избягвате отпускането на кредити с висок риск, в противен случай ще натрупате горчив опит.

Водолеи, днес ще сте склонни да поемате много рискове. Ще имате и желание да инвестирате излишните си средства на фондовия пазар. Ако направените досега инвестиции в бизнеса ви нямат възвръщаемост, помислете за нови решения.

Риби, днес ще се чувствате доста комфортно поради финансовото си състояние. Денят може да ви се стори сив и скучен, но е добре да не правите резки промени и да не взимате драстични решения, тъй като е малко вероятно те да дадат добър плод.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *