ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Четвъртък, 28 юли – Новолуние в Лъв

планина

Четвъртък, 28 юли – Новолуние в Лъв

В разгара на лятото сме. В това време на годината винаги се пробужда жаждата за живот, оптимизмът и намирането на наслада в малки удоволствия – като ходенето по плажа, наблюдаването на изгревите и залезите от морето. Затова влияние оказва Новолунието в Лъв.

Всеки има нужда в определени интервали от време да си почива. В такива периоди забавленията, удоволствието  от нищоправенето са на преден план. И най-щастливи са онези хора, които са в състояние да се „изключат“ от всички проблеми.

На кои зодии как влияе Новолунието:

Новолунието продължава около пет дни – влиянието му започва да се усеща два дни преди настъпването му, след това идва денят на Новолунието и след това то отшумява още два дни, в които най-добре се чувстват представителите на Овен, Стрелец, Близнаци и Везни. В тези дни те ще прекарат вълшебна отпуска – хем ще си починат, хем ще научат нови неща, които ще ги въодушевяват в близката една година!

Раците, Девите, както Козирозите и Рибите няма да усетят толкова мощно енергията на Новолунието. Те обаче ще имат успех, ако в деня на Новолунието станат по-активни от обикновено – заемат се с нови инициативи, в които включат и бизнес партньорите си. Ще си прекарат добре и ако се съберат с най-верните си приятели, с които ще си споделят важни неща и ще си окажат ценна подкрепа.

Като цяло положителната енергия на Новолунието ще повлияе добре на Лъвовете, но те трябва да имат предвид, че върху тях ефект ще има и взаимодействието между Марс и Уран, което ще им помогне да се справят с всякакви допълнителни задачи. Това обаче ще са амбициозни цели за постигане, които ще им отнемат много време и Лъвовете ще трябва да разчитат на оптимизма си, за да не се откажат с голямо чувство на досада.

Телец, Скорпион и Водолей може да имат малко трудности по време на Новолунието, изразяващи се в напрегнати взаимоотношения с колеги и началници. Вероятно няма да им е до забавления и удоволствия, но ще имат успех, ако инвестират в развлекателната индустрия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *