ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Четвъртък, 30 юни – Избягвайте арогантността

арогантност

Четвъртък, 30 юни – Избягвайте арогантността

Орбитите на Слънцето и Юпитер се пресичат, като образуват ъгъл от 90 градуса. Това означава, че за да се справяте с препятствията и неприятностите днес, трябва да избягвате ексцесиите и да използвате разума си.

Определени хора могат да ви създадат неприятни емоции, но вие в никакъв случай не трябва да се държите арогантно с тях. Само така ще успеете да активирате и положителните им качества.

Ще изпитвате състрадание, но това чувство няма да ви натоварва, а ще направи по-силна общността около вас.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес звездите ви обещават много успехи при решаването на сложни финансови въпроси. Инвестирайте смело и в най-странни проекти. Важното е, екипът, който стои зад тях, да ви вдъхва доверие.

Телци, концентрирайте се. Фокусирайте се върху една задача, отколкото да се разкъсвате между много. В противен случай ще разочаровате немалко хора.

Близнаци, днес не бягайте от спорове и не си измисляйте спешни бизнес срещи, за да напуснете офиса, докато страстите се уталожат. По-добре е да се опитате да разберете причините за конфликта. Говорете спокойно с колегите, с които имате разногласия. Това ще ви донесе повече ползи.

Раци, вашето кариерно израстване може да предизвика завист дори в онези хора, които са добре настроени към вас. Бъдете открити и мили, защото не всеки може да има толкова голям късмет като вашия.

Лъвове, днес най-важна ще е бързата реакция на случващото се около вас. Повече от всякога ще е необходимо да активирате способността си да мислите нестандартно и да измисляте творчески решения на най-сложните проблеми.

Деви, днес шефовете ви ще имат спешна нужда от вас – от вашето участие по нов бизнес проект и няма изобщо да се интересуват от вашите планове.

Везни, днес има голяма опасност да не ви остане нито една свободна минута за почивка или разговор с колеги, пък камо ли да имате време да се обадите на  някой ваш близък. Направете всичко възможно това безобразие да не се повтори в бъдеще.

Скорпиони, умората ви може да се отрази доста неприятно – да забравите нещо важно, което ще ви трябва по време на тежка бизнес среща. Презастраховайте се, за да не рискувате и да закъснеете.

Стрелци, днес денят ще ви се стори доста странен – през първата половина – спокоен, а през втората – ще бъдете затрупани от задачи, които ще трябва спешно да решавате. Без значение как ще се справите, в края на деня все пак ще има с какво да се гордеете.

Козирози, очаква ви доста труден и напрегнат ден. Най-вероятно ще трябва да поемете голяма отговорност. Не се разсейвайте със странични неща и със сигурност ще се справите с всичко.

Водолеи, днес ще успеете във всичко, което предприемете. Но не си пропилявайте деня в битовизми. Заемайте се с амбициозни задачи и ще бъдете много доволни от резултата.

Риби, бъдете внимателни и не се забърквайте в съмнителни начинания. Избягвайте всякакви бизнес оферти, които ви изглеждат съмнителни.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *