ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Понеделник, 16 май – Пълнолуние в Скорпион

скорпион

Понеделник, 16 май – Пълнолуние в Скорпион

Днес преживяваме пълнолуние в Скорпион. Мнозина ще изпитат много силни емоции. Скорпионът се свързва със страстната любов и с ревността, провокирана от желанието изцяло да притежава обекта на своите чувства.

Затова днес основното предизвикателство, с което ще трябва да се справите, ще е ревността. Дайте право на избор на хората, на които държите, и ще видите, че те отново ще изберат да бъдат с вас.

Ще сте с повишена издръжливост и може спокойно да се натоварите с повече ангажименти. Шансове за успех ще имат най-вече представителите на зодиите Скорпион, Рак, Козирог, Дева и Риби.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е благоприятен ден за намиране на отговор и на най-трудните финансови въпроси. Има голяма вероятност направените по-рано инвестиции да донесат сериозни дивиденти. Търговията на фондовите пазари също ще се окаже много успешна за вас.

Телци, ще наблюдавате бавен приток на финансови постъпления. Добре би било да не правите излишни харчове, защото спестяванията ви са на изчерпване.

Близнаци, обърнете внимание на решаването на финансовите си проблеми. Идеите ви за увеличаване на доходите са добри – време е да им проправите път.

Раци, ще изпитате трудности да контролирате разходите си. Добре подредете приоритетите си. Оформете и наложете вашия финансов профил, защото именно така ще станете по-успешни.

Лъвове, добре е да се придържате към мантрата: „Повече работа означава повече пари“. Тя ще работи във ваша полза и в някакъв смисъл дори ще се почувствате галеници на съдбата.

Деви, денят е благоприятен за спекулативни дейности или продажба на произведения на изкуството. Ще може да се похвалите със сериозни печалби.

Везни, днес е отличен ден за започване на ремонти. Ще ви предложат добри цени и дори отстъпки.

Скорпиони, ще почувствате значителна промяна в отношенията си с бизнес партньорите – вероятно някой интригантства зад гърба ви. Бъдете открити –при кризисния пиар печелят само най-искрените и директните.

Стрелци, днес ще сключите и реализирате редица сделки, ще възобновите и стари недовършени проекти и всичките ви действия обещават да се увенчаят с успех.

Козирози, стойте здраво стъпили на земята – не летете в облаците, въпреки творческия ентусиазъм, който ви е обзел и издигнал два метра над земята. Охладете страстите – благоприятно ще ви се отразят инвестиции в спа центрове.

Водолеи, днес ще изпитате силно желание да се занимавате с детективска дейност. Начертайте си нова бизнес стратегия и ако след месец отново изпитате подобно желание, започнете да я следвате.

Риби, внимавайте – днес ще имате разходи, свързани със здравето. Препоръчително е да започнете здравословен режим на хранене и да започнете да се разхождате по 20 минути на ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *