ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Понеделник, 17 януари – Помислете за семейството и приятелите си

водни зодии

Понеделник, 17 януари – Помислете за семейството и приятелите си

Днес Луната образува тригон с Нептун, което ще разпали въображението ви и ще събуди във вас мечти и блянове. Тъй като Луната е в съзвездието Рак, а Нептун – в съзвездието Риби – т.е. наблюдаваме влиянието на два водни знака, очаквайте да изпитате силни емоции.

Много е вероятно те да са провокирани от членове на семейството ви или от хора, които чувствате близки като част от него. Причината – Ракът е знакът, най-силно свързан със семейните отношения.

Ето защо отделете специално внимание на семейството си или на близки свои приятели. Проявете търпение, като си припомните думите на английския поет Джон Уилмът (1647 – 1680), който казва: „Преди да се оженя, имах шест теории за отглеждането на деца. Сега имам шест деца и никаква теория“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес бизнес делата ви ще протекат не така, както сте очаквали и искали. Затова, ако можете отново да планирате действията си, се опитайте, доколкото е възможно, да предвидите всички неособено приятни изненади и да предотвратите появата им.

Телци, опитайте се да бъдете максимално ясни и откровени с бизнес партньорите си. В противен случай са възможни недоразумения, които заплашват да се превърнат в дългосрочен проблем за бизнеса ви.

Близнаци, днес е за предпочитане да избягвате да влизате в магазини. Ще сте изкушени да  похарчите всичките си пари, които току-що сте получили. Бъдете разумни, ако натрупате по-големи спестявания, след време няма да съжалявате.

Раци, днес ще се уверите, че в спора се ражда истината. Все пак не започвайте с пререканията и с яростните несъгласия с чуждото мнение. Освен това, ако споровете ви завършат с изваждане на кирливи ризи, вие със сигурност ще бъдете много разочаровани.

Лъвове, днес е много подходящ ден да започнете да разработвате нова рекламна кампания за вашата организация. Идеите ви ще се харесат особено много на потенциалните ви клиенти. Така значително ще подобрите финансовото си състояние.

Деви, колкото и да мечтаете да си вземете отпуска, няма да ви огрее. Имате да приключите с много натрупали се задачи. Ако се справите с всички тях, съвсем заслужено може да си поръчате да ви издигнат паметник.

Везни, днес не се измъквайте по терлици от неприятните ситуации. Не си измисляйте, че имате спешна бизнес среща, само и само за да избягате от разрешаването на наболял от доста време проблем. По-добре се опитайте да разберете двете спорещи страни, говорете спокойно и уверено и бъдете максимално искрени. Звездите са на ваша страна и ще стимулират скрития във вас талант на дипломат и медиатор.

Скорпиони, днес си уредете неформална среща с бизнес партньорите си. Тя би била по-продуктивна от обичайните работни срещи с до болка втръсналите на всички официалности.

Стрелци, днес ще може да се похвалите с големи печалби. Това се дължи на перфектното ви планиране. Благодарение на него ще спечелите значителни доходи от вече инвестирани средства и придобити дялове.

Козирози, днес не бързайте да обещавате на приятелите си, че след работа задължително ще се видите. Има голяма вероятност да изникнат спешни ангажименти и да трябва мигновено да се отзовете. Работният ви ден обещава да бъде много натоварен, но вие в никакъв случай не се отказвайте – ще се справите!

Водолеи, днес ще бъдете доста язвителни, което бързо ще ви направи нежелан член на компанията. Разбира се, никой не е безгрешен, но понякога силните критични гласове трябва да бъдат заглушени. В името на целостта на екипа и неговата ефективност.

Риби, днес не спорете с шефа си: той не е в най-прекрасното настроение на света, така че, ако е възможно, сведете до минимум контакта си с него. Опитайте се да поемете инициативата и не го питайте за разрешение на всяка стъпка, защото вече знаете достатъчно много за бизнеса.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *