ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Понеделник, 25 юли – Без излишни изхвърляния

маски

Понеделник, 25 юли – Без излишни изхвърляния

Орбитите на Венера и Юпитер се пресичат и образуват ъгъл от 90 градуса. Това ще засили техните отрицателни проявления – предимно несдържаност и склонност към преиграване и към правене от мухата – слон.

Юпитер се свързва със сфери на влияние като афинитета към религия, философия, право, медицина, идеите за социална справедливост. Когато обаче се появи проблемът със склонността към преувеличения, човек става дразнещо високомерен и много мнителен – навсякъде вижда хора с карнавални маски.

По отношение на негативното влияние на Венера най-много трябва да внимават разпознаваемите лица от големия и малкия екран. Има вероятност те да се самозабравят – заслепени от славата.

За представителите на отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, бъдете с повишено внимание и бдителност по всички въпроси, които засягат парите ви. Ако изчислявате всичко предварително, пред вас може да се открият нови финансови възможности, но реализацията им ще зависи изключително от избора на правилния път сред многото неправилни.

Телци, днес шансът ще е на страната само на активните представители на знака ви. Тези, които стоят и чакат, да им падне нещо от небето, няма как да успеят.

Близнаци, ще почувствате емоционален подем. Стойте обаче настрана от съмнителни предложения за лесно печелене на пари. Уредете всички въпроси, свързани със заеми.

Раци, днес мнозина от вас ще могат да се похвалят с наистина внушителни доходи. Но наред с нарастващото богатство ще растат и амбициите, и разходите ви. Предвид слабостта ви към скъпите вещи, внимавайте портфейлите ви да не се окажат в сериозна опасност.

Лъвове, днес усърдният труд задължително ще ви донесе дивиденти. Лошата новина е, че външни обстоятелства ще ви принудят да намалите разходите си за купони с приятели.

Деви, днес не пилейте средства и не товарете себе си и подчинените си с непосилни задачи. Защото противно на очакванията ви, нормалните темпове на работа ще ви донесат повече плодове.

Везни, трудолюбието и упоритостта ще ви донесат колосални доходи. Но онези от вас, които развиват собствен бизнес, ще трябва да инвестират в него лъвския пай от доходите си.

Скорпиони, докато повечето от останалите зодии ще са подложени на всякакви трусове и удари от различни посоки, вашият портфейл ще си остава надеждна крепост.

Стрелци, днес лесно можете да си позволите разкошен подарък – нов автомобил или скъп имот. Въпреки сериозните разходи запасите ви само ще се попълват, а жизнената енергия ще ви стига за всичко.

Козирози, днес ще трябва да отложите големите разходи, защото ви предстоят нелеки времена. Не се изкушавайте да правите рисковани инвестиции, има опасност да загубят всичко.

Водолеи, пред вас се откриват светли перспективи за израстване в кариерата и откриване на собствен бизнес.

Риби, днес късметът ще ви следва по петите, така че нямате време за губене.  Ако сте натрупали достатъчно ресурси, инвестирайте в авангардни идеи на стартъпи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *