ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Понеделник, 4-и юли – Активните печелят

активност

Понеделник, 4-и юли – Активните печелят

Слънцето и Луната са в хармонично взаимодействие помежду си. Това ще се отрази положително на здравето ви и на партньорските ви отношения. Бъдете активни и усилията, които полагате, за да постигнете целите си, ще се увенчаят с успех.

Този съвет важи с особена сила за онези от вас, които се занимават с изкуство и творят.

Овни, днес трудно ще намерите общ език с колегите си – или те ще бъдат несъобразителни, или вие ще се държите неособено дружелюбно с тях. Отложете обсъждането на важни финансови сделки за някой друг път.

Телци, увеличете активността вечер – сутрин сте твърде сънливи и разсеяни. Ако пък следобед кипите от енергия, отидете на фитнес и после се заемете сериозно с работата си.

Близнаци, днес звездите са на ваша страна. Ще успеете да направите нещо, което ще увеличи авторитета ви в очите на колегите ви.

Раци, вашият оптимизъм и неуморна жажда за живот днес ще бъдат много полезни, защото от вас зависи дали ваш колега или близък ще се справи с депресията си.

Лъвове, откажете се от всяка сделка, която дори и малко ви съмнява. Точно днес е по-добре да не правите абсолютно нищо, отколкото да допуснете грешка.

Деви, определена мисъл, която няма много общо с работата ви, може така да ви развълнува, че да не сте в състояние да извършите никакво разумно действие. По-добре си вземете почивен ден и се заемете с личните си дела.

Везни, днес може да имате конфликт с шефа или колегите си. Не бързайте с обидите, намерете си контрааргументи, за да се защитите от атаките на опонентите си.

Скорпиони, днес ще бъдете в страхотно настроение – никакви трудности няма да успеят да ви разстроят. Ще трябва да решавате сложен финансов казус – заемете се с него и в никакъв случай не го подценявайте.

Стрелци, в близко бъдеще не ви очакват финансови проблеми, така че може да си позволите да се зарадвате със скъп подарък – парфюм или шикозна рокля.

Козирози, днес бизнес партньорите ви няма да успеят да ви обяснят какво точно очакват от вас. Нека това не ви обърква – бъдете твърд и поставете въпросите, на които очаквате отговор.

Водолеи, днес партньорите ви ще искат да обсъдят с вас разширяването на бизнеса ви. Внимателно изслушайте аргументите им и подходете към тях критично.

Риби, днес звездите не ви препоръчват твърде много да се фокусирате върху един и същи проблем. Разнообразявайте работния си график и не забравяйте времето за кратки почивки – за чай или кафе.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *