ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Сряда, 19 януари – Добър ден за преговори

преговори

Сряда, 19 януари – Добър ден за преговори

Тази сряда на звездното небе не се наблюдават съществени промени, така че най-силно ще се усеща влиянието на планетата Меркурий. Смята се, че третият ден от седмицата е управляван именно от тази планета. Меркурий ще повлияе положително на преговорите ви, търговските отношения, продажбите, а също и на всякакъв вид интелектуална работа.

Всякакъв тип разговори биха били успешни. Така че може да се обадите на някого, когото от доста време не сте чували. Това ще му донесе радост. И ако направите малък подарък на някого, също ефектът ще е положителен и за получаващия, и за даряващия.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не демонстрирайте недоволството си, провокирано от другите, дори и да е съвсем справедливо. Не бързайте да се карате, защото хората, предизвикали гнева ви, могат в бъдеще да ви окажат невероятна помощ.

Телци, не бързайте да отваряте нов клон или представителство на компанията си. Сега това няма да е добър ход. Не прибързвайте, защото има вероятност на повърхността да излязат стари пропуски.

Близнаци, днес е благоприятен ден за професионално обучение и самообразование. Препоръчително е да си купите повечето от най-новите заглавия в областта, която ви интересува, и веднага да започнете да ги изучавате. Така ще останете на върха в сферата, в която развивате бизнеса си.

Раци, днес е препоръчително да планирате финансовите си разходи. Бъдете спестовни, иначе рискувате да останете без нищо! А това, във вашия случай, е крайно нежелателно.

Лъвове, днес се отдайте на почивка! Отпуснете се за малко – така и колегите, и бизнес партньорите ви, които по волята на съдбата работят с вас, ще си поемат дъх. Бъдете малко по-снизходителни.

Деви, днес не таете нереалистични надежди, а работете здраво. Така или иначе задачите, които ще изпълните днес, не предполагат голяма творческа енергия, ето защо не ги отлагайте за по-благоприятно време.

Везни, ако днес успеете да промените коренно ситуацията и да работите в напълно нови и необичайни условия, то смятайте, че сте победили себе си и рутината. Тази победа ще ви позволи да се справите с всички онези неща, които са ви отнемали много време и нерви.

Скорпиони, днес ще ви бъде доста трудно да си спомните всички подробности около ангажимента, който сте поели преди време, а трябва да изпълните в рамките на 24 часа. Дори и да можете да се похвалите със завидна памет, друг път си записвайте.

Стрелци, днес само чувството ви за хумор ще ви помогне да се справите с трудностите, които ви очакват. Ще сте в еуфорично настроение, което ще удиви шефовете и бизнес партньорите ви, но и те ще се заразят от положителното ви отношение към случващото се. Това ще увеличи шансовете ви за успех.

Козирози, днес е препоръчително да не се разсейвате – фокусирайте се върху задълженията си. В противен случай работният ви ден заплашително ще се проточи и ще изглежда безкраен.

Водолеи, тази сряда ще прилича на миналата. Ще са като две капки вода, стига, разбира се, да не решите да я боядисате във всички цветове на дъгата. Това може да стане, като проявите много въображение и в най-елементарните неща, с които се захванете.

Риби, днес в бизнеса ви могат да настъпят обърквания. Това важи особено за онези от вас, заети в сферата на недвижимите имоти и здравеопазването. Ще изпаднете в много непредвидени ситуации, които сериозно ще опънат нервите ви. Но упоритата ви работа ще ви се отплати щедро.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *