ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Сряда, 8 юни – Превъзбуденост и неясни чувства

неясни чувства

Сряда, 8 юни – Превъзбуденост и неясни чувства

Днес разположението на Луната спрямо Меркурий ще предизвика във вас превъзбуда и неясни емоции. Но бизнесът ви ще има добри възможности за развитие.

Ъгълът между орбитите на Луната и Нептун е 180 градуса и това може да повлияе на представите ви за реалността – може да се потопите в мечти и така – замечтани – да пропуснете създаването на ценни бизнес контакти.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес ще разберете, че вашите началници се грижат за вас, но по доста странен начин. Защо това, което те правят за вас, е именно грижа, а не подигравка, няма да ви стане напълно ясно, но е добре винаги да вярвате в доброто.

Телци, не таете нереалистични надежди за кариерно израстване – задачите, които изпълнявате във вашата компания, не предполагат никаква творческа мисъл във вас.

Близнаци, днес ще бъде вашият най-мързелив ден. Ще предпочитате да си стоите у дома и нищо да не правите. Вечерта това „мързеливо“ настроение ще е в миналото и ще може да си планирате следващия ден по най-добрия възможен начин.

Раци, вашите близки ще се нуждаят от помощ и съвети, така че бъдете готови да им помогнете. Бизнес сделките ви могат да малко да почакат.

Лъвове, днес ви предстои да се захванете с нова, много отговорна бизнес задача. От една страна това ще ви радва,а, от друга ще ви плаши. Фокусирайте се въру целта, в противен случай рискувате да не постигнете нищо.

Деви, днес не ходете на интервюта за работа. Склонни сте да правите грешни оценки, които ще ви навредят сериозно в дългосрочен план.

Везни, добре е да се погрижите за здравето си. Това може да се изразява в малко гимнастика сутрин или следене на приема на калории. Добре е да не изпадате в крайности и да бъдете последователни.

Скорпиони, днес ще прекарате деня си в размисли за това какви грешки сте допускали. Но имайте предвид, че все пак те не са довели до края на света, така че не ги повтаряйте и продължавайте напред.

Стрелци, добре е да се отърсите от проблемите и да се отправите на пътешествие. Можете да си организирате пикник със семейството и приятелите. Това ще увеличи енергията ви и ще засили интуициите ви.

Козирози, на хоризонта се очертава бизнес пътуване, с важни резултати за цялостното по-нататъшно развитие на вашата компания. От това какви решения ще вземете днес, до голяма степен зависи какво ще се случи в близките три години.

Водолеи, днес може да се утешавате с факта, че с всяка минута наближава заслужената ви почивка. Инвестирайте в откриването на фризьорски салони и спа центрове.

Риби, днес ще сте по-фокусирани в работата си, ако слушате музика. Дори ще изпълните всичките си задачи за деня по-бързо от обикновено. Опитайте се да осъществите контакт с музикантите, автори на албума. Струва си вашата компания да им стане продуцент.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *