ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Вторник, 12 юли – Успешни финансови трансакции

финансови трансакции

Вторник, 12 юли – Успешни финансови трансакции

Днес Меркурий е в съзвездието Рак. Това ще повлияе благоприятно вашите решения, свързани с това на кого, какво да кажете. Ще бъдете изключително добър дипломат, ще ви хрумват много добри идеи и всички финансови трансакции, които извършите, ще са изключително успешни.

За представителите на отделните зодии е полезно да обърна внимание на следните обстоятелства:

Овни, крайно време е да се научите да се справяте с разочарованията по начин, който не застрашава здравето ви. Решението е в благородството и в незлобливостта.

Телци, днес ще си спомните с носталгия за стари приятелства и успешни бизнес сделки. Можете да се срещнете с бивши бизнес партньори и да обмислите нови сътрудничества. Те ще се радват на дългосрочен успех.

Близнаци, този вторник е подходящо време да докажете изключителния си професионализъм. Кандидатствайте за награда или за финансиране на идеите си – шансът ви за успех е много голям.

Раци, ще търсите мир и спокойствие, а ще ви се наложи да решавате тежки спорове. Излезте от зоната си на комфорт и отсъдете като един мъдър Соломон.

Лъвове, днес ще имате нужда от морална подкрепа и ще имате късмета да попаднете в компанията на човек, който ще ви разбере и подкрепи. Той ще ви осигури тъкмо онова, от което имате най-голяма нужда.

Деви, очертава се денят ви да е изпълнен с предизвикателства – ще сте принудени да зачеркнете някои от принципите си в името на компромисното намиране на решение на сложен и заплетен казус.

Везни, днес шефът ви трудно ще разбере какво искате да му кажете. Вашата основна задача е по-убедително да представите аргументите си в полза на бъдещите инвестиции и въпреки всеобщия скептицизъм упорито да отстоявате мнението си.

Скорпиони, днес не бъдете разточителни – при покупките си се ограничете до най-необходимото. Не настоявайте за бонуси – тъкмо днес шефът ви ще е в лошо настроение и изобщо няма да му е до перфектно изпълнените ви задачи през последния месец.

Стрелци, днес ще имате важна бизнес среща, за която предварително не сте знаели. Оставете колегите си да говорят вместо вас, а вие слушайте внимателно – от въпросите, които ще поставите, зависи бъдещото ви сътрудничество, а то е от изключително значение за бизнеса ви.

Козирози, днес всеки опит бизнес партньорите да ви помогнат, рискува да ви изхвърли зад борда. Ясно обяснете, че нямате нужда от помощ – в противен случай резултатите наистина могат да бъдат катастрофални за вас.

Водолеи,  днес до вас ще достигнат добри новини, които силно ще ви развеселят. Благодарение на тях ще работите с по-голямо желание и ще постигнете по-големи успехи. Само внимавайте да не закъснеете за важна среща.

Риби, днес е благоприятен ден за иновации в сферата на производството. Действайте решително – ще имате попътен вятър и много по-малко препятствия по пътя към успеха!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *