ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Вторник, 26 април – Силни, енергични и много романтични

силна бизнесдама

Вторник, 26 април – Силни, енергични и много романтични

Днес съвпадът Марс-Луна може да ви направи по-напористи и нетърпеливи от обикновено. Затова е препоръчително да работите самостоятелно, за да не губите енергия в излишни спорове и кавги.

Енергията на Марс ще повлияе на някои мъже да се почувстват силно привлечени от самоуверени и смели жени.

Орбитите на Уран и Луната образуват 60 градуса, което означава, че може да очаквате разтърсващи романтични преживявания. Много е вероятно като лайтмотив през деня да ви звучат думите на римския писател и философ Тертулиан: „Цветето на черния път, черупката от раковина на плажа и перцето на птица – всичко това е знак, че Създателят е художник“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, съветите ви по финансови въпроси ще са много търсени. Споделяйте онова, което знаете, но не се раздавайте изцяло.Накрая ще бъдете твърде изтощени, за да преследвате собствените си интереси.

Телци, днес няма да ви е трудно да поддържате здравословния баланс между приходи и разходи. Но не купувайте предмети на лукса на неочаквано  ниски цени – най-вероятно има някаква измама.

Близнаци, ако искате да инвестирате спестяванията си в нещо ново, сега е моментът да го направите. Не се колебайте да попитате по-опитните от вас за съвет.

Раци, разчитайте на подкрепата на бизнес партньорите си – те наистина ще ви помогнат, предлагайки ви атрактивни финансови продукти. Не че няма да се справите добре и сами, но резултатите ще са още по-добри с помощта на другите.

Лъвове, дори и да получавате изкушаващи предложения за инвестиции – изчакайте. Днес за вас търпението ще е голяма добродетел – особено що се отнася до финансови трансакции.

Деви, днес за вас шопинг терапията ще е най-доброто решение на всичките ви проблеми. Разбира се, вие сте достатъчно разумни, за да не правите излишни харчове.

Везни, поговорката: „Ранно пиле, рано пее“, като че ли е писана за вас. Ще се радвате на големи успехи именно защото първи сте си свършили работата и то много преди крайния срок.

Скорпиони, ще сте изпълнени с тревога, че сте заобиколени от измамници. Избягвайте хора и разговори, които ви натоварват. В бъдеще ще имате повече възможности да сключите изгодни сделки. Днес не е най-подходящият ден за бизнес.

Стрелци, днес избягвайте рискови проекти. Шансовете ви за печалба са малки. В дългосрочен план може да претърпите значителни загуби и да съжалявате за днешните си решения.

Козирози, запазете хладнокръвие, когато всички около вас са стресирани и уплашени. Само така ще намерите верните решения на финансовите предизвикателства, пред които днес ще трябва да се изправите. Но не се възгордявайте от успеха си – това може да разруши всичко, което сте постигнали.

Водолеи, докато сключвате бизнес сделки, могат да възникнат неочаквани проблеми. Може да не успеете да убедите партньорите си в ползата от новите бизнес контакти. Това може да ви разочарова, но не се отказвайте от поетия път. В противен случай могат да ви се случат по-лоши неща.

Риби, финансовите ви дела се развиват много добре. Умело ще преговаряте в своя полза и ще установявате нови бизнес контакти, които за в бъдеще ще са ви много полезни. Разчитайте на инстинкта си,  в случай че партньорите ви започнат да ви объркват с информацията, която ви дават.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *